čtvrtek 23. ledna 2014

Romantická koupelna z bývalého chléva

Chci se s Vámi podělit o fotky naší ROMANTICKÉ KOUPELNY na chalupě rodičů. Realizace proběhla už v roce 2010 a natáčela jí Chalupa je hra. Natáčet s CHJH bylo jedno z nejhezčích období. Vždycky se vše udělalo rychle a do detailů. Je ale fakt, že nad podobou koupelny jsem přemýšlela rok předem. Stejně se mnoho věcí řešilo za pochodu během 2-týdenní realizace včetně renovace vany. Kdyby ještě pořad ČT existoval, tak chalupa je jak z cukru.
Ted' chaloupka čeká na novou kuchyn'. Až přestaneme řádit na naší nové chalupě o údolí dále, tak jí dostane k 205 narozeninám !







FOTO: Denisa Vlková

Koupelna před rekonstrukcí.
Zadní přístavek chalupy. Kdysi zde bývaly kurníky a chlévy.

14 komentářů:

  1. Tohle se moc povedlo! A heřmánek ve vaně...nemám slov, nejmilejší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heřmánek by byl lepší...ale jsou to kopretiny :) Roste jich tam habaděj...Dík!

      Vymazat
  2. Vzpomínám...to byla moc povedená realizace♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ooo, moje oblíbená proměna! Koupelna je úúúžasná! (A strašně moc se těším na výsledky řádění v nové chaloupce:-). P.

    OdpovědětVymazat
  4. Pavli, nádherná koupelna, tenhle díl se mi moc líbil ....už se těším na kuchyň ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den Pavlo, chtěla jsem vás požádat o radu. Budu na chalupě předělávat komoru na koupelnu. Jsou tam původní trámy, které chci nechat přiznané. Něčím jste je ošetřovali, nebo stačí jen obrousit? Mám tam malé okno na větrání, ale vlhkost stejně asi bude. Děkuji předem za odpověď a přeji hezké dny. Radka Jiřičková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den. U nás jsem trámy brousila a napustila proti červotočům. Jinak je nechávám tak - přírodní, ničím nezadělat, at dýchají a at člověk může preventivně na červotoče znovu zaútočit. Maximálně nějaký včelí vosk nebo olej, ale at pořád dýchají... Mějte se krásně. P.R.

      Vymazat
  6. Dobrý den paní Pavlo, koupelna je naprosto úchvatná, útulná! Jste velice šikovná. Mohu se zeptat, jaký rozměr dlažby a obkladů jste použila? Je to 20x20cm na podlaze a 15x15cm na stěně? Ráda bych se alespoň trochu inspirovala pro naši chalupářskou koupelnu:-) Děkuji moc

    OdpovědětVymazat
  7. Koupelna vypadá nádherně. My jsme s přítelem při předělání naší koupelny dost bojovali, protože každý si ji představoval trochu jinak, tak jsme oba ze svých myšlenek museli trochu slevit, abychom našli nějaký kompromis. Vše se naštěstí povedlo a rekonstrukce koupelny proběhla úspěšně, ale byly to nervy :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak toto moc dobře znám. Taky máme rekonstrukci koupelny teď čerstvě za sebou. Jsem rád, že už to je hotové. Myslím si ale, že to dopadlo celkem dobře. Teď už jen dolaďujeme drobnosti. Zrovna minulý týden jsme například dokupovali takový věšák na ručníky protože právě ten nám v koupelně pořád chyběl.

      Vymazat
  8. Musím říct, že moc povedená proměna. Právě rekonstrukci koupelny máme také v plánu. Uvidíme jak to celé dopadne. Prvně bude potřeba udělat nové odpady, protože ty staré už tu jsou skoro 50 let. Už jsem koukala na tento firemní katalog po nějakých firmách, které by to mohly zvládnout a myslím, že mám pár tipů.

    OdpovědětVymazat
  9. To je super! Předělávku koupelny už máme delší dobu za sebou, ale šli jsme spíš do modrního stylu. Tentokrát byla na řadě ložnice. Koupili jsme si do ní krásné tapety, jen nám k ní nesedělo ložní prádlo, a tak jsme si museli pořídit jednobarevné povlečení, ale rozhodně to stálo za to :)

    OdpovědětVymazat