středa 26. června 2013

Koupelna s litinovou vanou

M. mě požádala, že by  na své kulatiny chtěla na chalupě konečně novou koupelnu. Jelikož vlastníme několik litinových van, tak jednu z nich využijeme a vana bude aspon' hezky dýchat a zvětší se nám prostor. Navíc volně stojící vany jsou mojí srdcovkou a věřím, že budou i od M.



Původní stav a 3D návrh.

3 komentáře:

  1. My jsme měli až do nedávna v koupelně vanu, ale stejně jsme se v ní jenom sprchovali, takže když jsme koupelnu rekonstruovali, tak jsme si pořídili sprchový kout. Tím pádem máme v koupelně víc místa. Výběr sprchového koutu pro nás byl snadný, protože jsme díky tomuto článku http://www.dumazahrada.cz/bydleni/koupelny/26062-sprchove-dvere/ , na který jsem narazila, věděli, jaký sprchový kout bychom chtěli.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vana vypadá naprosto skvěle. Doma máme docela podobnou. Jen teda teď jsme s ní řešili takový drobný problém. Z nějakého důvodu v ní voda prostě nevydržela napuštěná. Nakonec jsme to vyřešili tak, že jsme do ní koupili novou zátku a od té doby je po problému.

    OdpovědětVymazat
  3. Musím se přidat, ta vana se mi také líbí. Kdybychom měli větší koupelnu, tak bych určitě takovou vanu chtěl. Bohužel ta naše je maličká. I tak ale dala její oprava celkem dost práce. Hlavně teda lepení obkladů, s tím jsem bojoval dlouho. Dělal jsem to ale poprvé, tak se není čemu divit. Nakonec to ale dopadlo dobře. Částečně i díky tomuto návodu.

    OdpovědětVymazat