pátek 3. května 2013

Modrobílý pokoj s pruhy

Pár detailů s dnešní realizace na chatě v Milíkově. V hlavní roli pomněnková modrá, bílá, dřevo a pruhy.
Přece jen na focení od profíka to chci ještě více "vy-styling-ovat". Krajková lampa, kožešiny, šedý ratan, drobné dekorace. Bude to takový beskydský Home & Cottage styl.




Dnes se zpětně dívám na foto původního stavu a nemůžu uvěřit na co všechno jsem byla schopna své klienty (starší paní a syn) postupně překecat: nová dřevěná dubová podlaha, natření obkladu, nová pohovka a křesla, koupě komody, truhly, ušití závěsu na míru, shánění látky z pražské IKEI. Původně měly proběhnout malé změny, ale já dělám proměny z gruntu. Jsem ráda, že jsem tak dlouho vydržela a klientům děkuji za důvěru.


Interiérový design je někdy hrozná dřina, když nenavrhujete pro sebe a děláte i realizaci. Někdy jsem s přemlouvání, obhajování a e-mailování tak unavená ...

10 komentářů:

  1. Ta dřina stála za to - odlehčené!optimistické!sjednocené! sladěné! krásné:)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji Jani. Hezčí ocenění tento pokoj nemohl dostat.

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásné...! Smekám, fakt! Když vidím původní fotky, myslím, že bych vůbec neměla nápad "co s tím"... :) A obrázek kytiček s knoflíky je úplně nejlepší. Pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky Jani D. Mě to napadá skoro hned, co příjdu, ale překecat a ztvarovat ty lidi je na hooodně dlouho. Mějte se hezky

    OdpovědětVymazat
  5. Superni!Na to,jak mi prijde modra barva normalne studena,tak tady na me dychlo teplo domova!Jsi uzasna!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Ten pokoj se přímo nafoukl!..a taky nadechl :) Moc krásná proměna. A kousek za lesem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobré přirovnání ! Nafouknutý, nadechnutý...To sedí. Díky

      Vymazat
  7. Pavlo, dnes jsem zde zabrousila úplnou náhodou. Moc krásná proměna i blog. Bydlení klientů pěkně prokouklo a působí lehce, svěže, útulně. Určitě nakonec nelitovali, že se z plánovaných malých proměn stala velká pěkně od podlahy :-) Hezký večer A.

    OdpovědětVymazat
  8. Když jsem četla nadpis, tak jsem tomu moc nevěřila. Nemám tenhle středomořský styl moc ráda. I když jsme v Itálii, tak tam docela trpím, protože to je prostě takový ten provensálský kýč. :-D Modrá, moře, sluníčko, levandule. :-D Ale nakonec to vypadá hodně dobře. Pěkně jste to vyvážila. A sedí mi k tomu ta tmavší podlaha. To máte z https://www.floorforever.cz/ nebo kde jste nakupovali? Díky za tip.

    OdpovědětVymazat