neděle 17. ledna 2016

Koupelna s modrou vanou

Koupelna stále čeká a čeká na své dokončení ....
Vana, kterou nám renovoval brácha je už dokončena dávno, voda zapojena, ale nábytek nedotřený a elektřina nedodělaná v celé této části chalupy.
Koupelnu máme naštěstí ještě jednu, tahle bude pro návštěvy ve výminku ...


13 komentářů:

  1. Pavlo, to je nádhera. Nejhezčí koupelna, co jsem kdy viděla a to ještě není hotovo.
    Se mají ty vaše návštěvy.

    OdpovědětVymazat
  2. Největší paradox holky na tom je, že když bude sucho a nebude voda, tak si ani tu vanu nevyzkouším :-( Modlím se at sněží a sněží a at je aspon zase trochu vody na příští rok ... pro všechny.

    OdpovědětVymazat
  3. dobrý den Pavli,
    prosím, můžu se zeptat, čím je vana uvnitř natřená? my máme vanu na nožkách koupenou od firmy, ale po dvou letech užívání byla hrubá a je v ní docela nepříjemné ležet. tak jsme si říkali, že ji budeme muset taky nějak zrenovovat. mám pocit, že se zničil smalt, ale pán co nám ji prodával říkal, že to není možné.
    děkuji. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Vana je natřená epoxidovou dvousložkovou barvu na vany, tzv. studený smalt. U nás se dá koupit EPOLEX. Bratr používá nějakou barvu z ciziny, ale je to více méně jeho know-how. Renovace toho vnitřku vany je vůbec tak někak složitější než se zdá. Brousit, tmelit, natírat, brousit, natírat.

      Vymazat
  4. Nádhera !
    Doporučujem vosky na drevo OSMO, odskúšané u nás v drevenej kúpelni !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jste moc hodná. Osmo nepoužívám, protože je hrozně předražené. Používám německý tvrdý voskový olej, je o 2/3 levnější a jsem s ním moc spokojená. Více než s Osmem. Máme s tím natřené všechno, co se týče dřeva ....

      Vymazat
  5. Ahoj Pavli, koupelna je nádherná. Dřevěnný materiál stěn a stropu v koupelně je nějak ošetřen proti vlhkosti ?

    OdpovědětVymazat